Baby

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Anouk
Een rond boeket in paarse en witte tinten. Een echte frisse klassieker! Dit Boeket bestaat uit, Trachelium, Gipskruid, Alstroemeria, Lisianthus, Eucalyptus en diverse groensoorten. ..
€ 19,50 Excl. BTW: € 18,40
Blauwe Horizon
Een blikvanger die niemand kan negeren. Weelderig Aralia-blad en lederblad, gemengd met blauwe hortensia’s, diepblauwe Veronica’s en paarse asters. ..
€ 35,00 Excl. BTW: € 33,02
Eenvoudig Verlangen
Rood en roze - één van de mooiste kleurencombinaties! Ze symboliseren liefde en affectie en zijn daarmee grote favorieten voor veel gelegenheden. (vaas niet inbegrepen) ..
€ 18,00 Excl. BTW: € 16,98
Geurende Fantasie
Deze beeldschone creatie tovert ieder huis om tot prachtig paleis. Mooi op de keukentafel of in de vensterbank, dit boeket is een echte favoriet! (vaas niet inbegrepen) ..
€ 18,00 Excl. BTW: € 16,98
Madrugada
Als een zomerse ochtend met blauwe luchten! Dit boeket is een mooie harmonie van seizoensbloemen in paarse en witte tinten. Ideaal voor vrijwel iedere gelegenheid! ..
€ 19,00 Excl. BTW: € 17,92
New York
Een levendig, gedurfd roze en Pink cerise boeket dat speels is omlijst door bescheiden palmbladeren. ..
€ 24,50 Excl. BTW: € 23,11
Opkikker Boeket
Door dit boeket te laten bezorgen, verras je iemand niet alleen met een mooie fleurige opkikker. Je steunt daarnaast Stichting Opkikker met een donatie van €1,5. Deze stichting zet zich in voor langdurig zieke kinderen. ..
€ 19,00 Excl. BTW: € 17,92
Purple Rain
Als u op zoek bent naar een rustig, wit boeket met persoonlijkheid, is dit de juiste keuze. Klassieke rozen en gerbera’s, zij aan zij met kleine paarse bloemen. ..
€ 32,50 Excl. BTW: € 30,66
Princessen Droom
Wat een schoonheid! Dit boeket is een geschikt cadeau voor alle prinsessen. Bent u op zoek naar een romantisch cadeau? Dan is dit boeket een goede keus, vol zachtheid en schoonheid. (Vaas niet inbegrepen) ..
€ 20,00 Excl. BTW: € 18,87
Powered By Resultancy Social Hub
jarina.nl © 2015