Bloemwerk

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Betoverende Bloemen
De naam spreekt voor zich bij dit kleurrijke boeket met opvallend roze, oranje en paars. Met een selectie van de mooiste seizoensbloemen zoals rozen, lisianthus, asclepia, gerbera en groen blad. Je bestelling wordt met de hand gebonden. De vaas is ni..
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Briljante Bloemenmix
Een kleurrijk handgemaakt boeket, geschikt voor alle gelegenheden. Perfect om iemand op te fleuren of een vrolijk gevoel te bezorgen. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Glorieuze Gerbera
Wie ga jij opvrolijken met dit boeket? Glorieuze gerbera's in wit, roze, rood en crème met gipskruid en groen van het seizoen. Je bestelling wordt met liefde en met de hand gebonden en met een glimlach bezorgd. De vaas is niet inbegrepen maar kan&nbs..
€ 17,95 Excl. BTW: € 16,93
Groot Hart
Als je wordt uitgenodigd voor een speciale gelegenheid, neem je vaak een bos bloemen of een fles wijn mee. Maar wat als je niet aanwezig kunt zijn? Een boeket met roze bloemen doet het altijd goed! De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijb..
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Kleurrijk Boeket
Kleurrijk gemend boeket met mooie verse bloemen, om de gezelligheid in huis te halen. Bloemen en kleuren bepalen sfeer en humeur: met dit boeket kan uw feest niet meer stuk. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Liefelijk Veldboeket
Wie wil jij verrassen met dit liefelijke veldboeket in violet en perzikkleuren? Het boeket is handgebonden met rozen, leeuwenbek, spray anjers en meer. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Prachtig Paars
Een prachtig paars met de hand gebonden plukboeket. Met een selectie van de beste seizoensbloemen en -bladgroen. Denk bijvoorbeeld aan leeuwenbek, lisianthus, blauwe distel en alstroemeria.. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld...
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Puur Wit Veldboeket
Wat is er nou eleganter en puurder dan deze delicate mix van witte bloemen? Dit losse veldboeket bevat de mooiste seizoensbloemen, waaronder rozen, gerbera en meer. Met liefde gemaakt ! De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld...
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Recht Uit Het Hart
De premium kwaliteit rode rozen (60-70 cm) in dit prachtige boeket vormen een perfecte combinatie met de lange, gedrapeerde klimopranken. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 35,00 Excl. BTW: € 33,02
Regenboog Boeket
Handgemaakt door onze eigen bloemist: een kleurrijk veldboeket in gele, rode, blauwe en roze tinten. Handgemaakt van de mooiste bloemen die onze seizoenen te bieden hebben. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 17,50 Excl. BTW: € 16,51
Romantisch Veldboeket
Met dit romantische veldboeket in paarse en lichtroze kleuren maak je iedereen vrolijk! Handgebonden door onze bloemist met klokjes, leeuwenbekjes, pluimspirea, clematis, anjers en nog meer. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbes..
€ 22,50 Excl. BTW: € 21,23
Romantische Tulpen
Dit tulpenboeket van onze lokale bloemisten is perfect wanneer je iemand met een romantisch gebaar wilt verrassen. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. LET OP ALLEEN VERKIJGBAAR IN HET SEIZOEN ..
€ 24,95 Excl. BTW: € 23,54
Rose Bloesem
Een prachtig handgebonden boeket in weelderig roze, witte en frambozentinten. Met een selectie van de beste seizoensbloemen en bladgroen. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 19,95 Excl. BTW: € 18,82
Roze bloemistenboeket
een roze verrassingsboeket samen van prachtige bloemen die absoluut in de smaak zullen vallen. Let op: de afbeelding is slechts een indicatie. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 22,50 Excl. BTW: € 21,23
Rozen Explosie
Romantisch rozenboeket met verse rozen (30-40 cm) in verschillende felle tinten roze en rood. Een perfect cadeau om een geliefde mee te verrassen. De vaas is niet inbegrepen maar kan worden bijbesteld. ..
€ 25,00 Excl. BTW: € 23,58
Powered By Resultancy Social Hub
jarina.nl © 2015